Meezingen bij Sotto Voce?

Meezingen bij Sotto Voce?

Wilt u meezingen bij Sotto Voce?

We zijn op zoek naar een (lage) bas en een lage alt en een mezzo sopraan.

We repeteren elke dinsdagavond van 19:45 tot 22:00 uur op de Boemerang, Rijperkerkstraat 2-4 te Tilburg – Reeshof. Deze school heeft moderne ventilatie. U kunt een repetitie vrijblijvend bijwonen. Het is wel prettig als we dat tevoren weten: info@sottovocetilburg.nl of 06-23 21 16 78 (Janke Menger).

Nieuwe leden bieden we een proefperiode van drie weken. Zo kunnen we wederzijds kijken of we bij elkaar passen. U en wij willen weten of u zich thuis voelt bij Sotto Voce en of uw stem bij Sotto Voce past. Na drie repetities wordt door de dirigent een stemtest afgenomen. Als deze goed verloopt en u wilt nog steeds bij ons zingen, dan wordt u lid van Sotto Voce. De contributie is € 20,- per maand exclusief bladmuziek.

We vinden het fijn als onze zangers de muziek thuis instuderen. We bieden hiervoor midi-bestanden om mee te zingen. Het is dus niet nodig om van blad te kunnen zingen. Zo kunnen we tijdens de repetities werken aan koorklank en muzikale afwerking. Maar ook zangers die daarvoor geen gelegenheid hebben zijn welkom. Koorervaring is een pre maar geen noodzaak.

Zingt u het liefst op projectbasis? Ook dat kan bij Sotto Voce.

We hebben ruimte voor maximaal 5 projectzangers, momenteel zoeken we vooral (lage) bassen.

Een projectzanger kan na de zomervakantie instromen mits de muziek dan met thuisstudie wordt ingestudeerd. Eerder mag altijd om meer repetities mee te kunnen zingen.

De maandelijkse contributie is hetzelfde als bij de vaste leden, alleen voor de bezochte repetities.

Graag tot ziens!

https://www.art-fact.nl/sotto-voce.html