Meezingen bij Sotto Voce?

Meezingen bij Sotto Voce?

Wilt u meezingen bij Sotto Voce?

We zijn op zoek naar een hoge tenor, een hoge sopraan en een lage alt.

We repeteren sinds 22 september 2020 als het kan wegens Corona, elke dinsdagavond van 19:45 tot 22:00 op de Boemerang, Rijperkerkstraat 2-4 te Tilburg – Reeshof. Deze school heeft moderne ventilatie. U kunt een repetitie vrijblijvend bijwonen. Het is wel prettig als we dat tevoren weten: info@sottovocetilburg.nl of 06-23 21 16 78 (Janke Menger).

Nieuwe leden bieden we een proefperiode van drie weken. Zo kunnen we wederzijds kijken of we bij elkaar passen. U en wij willen weten of u zich thuis voelt bij Sotto Voce en of uw stem bij Sotto Voce past. Na drie repetities wordt door de dirigent een stemtest afgenomen. Als deze goed verloopt en u wilt nog steeds bij ons zingen, dan wordt u lid van Sotto Voce. De contributie is € 20,- per maand en de aanschaf van partituren wordt doorberekend aan de ensembleleden waarbij ze deze in eigendom krijgen.

Van een zanger verwachten we dat hij/zij de muziek thuis kan instuderen met eventueel behulp van de aangeleverde muziekbestanden. Zo kunnen we tijdens de repetities werken aan koorklank en muzikale afwerking. We zoeken vooral zangers met koorervaring.

Zingt u het liefst op projectbasis? Ook dat kan bij Sotto Voce.

We hebben ruimte voor maximaal 5 projectzangers.

Van een projectzanger verwachten we dezelfde inzet wat thuisstudie betreft, en zeker ook koorervaring. De maandelijkse contributie is hetzelfde als bij de vaste leden.

Graag tot ziens!

https://www.art-fact.nl/sotto-voce.html