Meezingen bij Sotto Voce?

Meezingen bij Sotto Voce?

Wilt u meezingen bij Sotto Voce?

Wij zijn een gezellige groep mensen die graag naast het gezellig samenzijn ook mooie muziek willen maken en niet bang zijn voor een uitdaging. We zijn op zoek naar een lage bas, een lage alt en een mezzo sopraan. Maar een tenor sturen we niet weg als die zich aanmeldt.

We repeteren elke dinsdagavond van 19:45 tot 22:00 uur. Vanaf januari 2024 is dat in de kerk aan de Conservatoriumlaan 175 in Tilburg. U kunt een repetitie vrijblijvend bijwonen. Het is wel prettig als we dat tevoren weten: info@sottovocetilburg.nl of 06-23 21 16 78 (Janke Menger).

Nieuwe leden bieden we een proefperiode van drie weken. Zo kunnen we wederzijds kijken of we bij elkaar passen. U en wij willen weten of u zich thuis voelt bij Sotto Voce en of uw stem bij Sotto Voce past. Na drie repetities wordt door de dirigent een stemtest afgenomen. Als deze goed verloopt en u wilt nog steeds bij ons zingen, dan wordt u lid van Sotto Voce. De contributie is € 20,- per maand exclusief bladmuziek.

We houden geen partijrepetities dus is het handig als onze zangers de muziek thuis instuderen. We bieden hiervoor midi-bestanden om mee te zingen. Het is dus niet nodig om van blad te kunnen zingen. Zo kunnen we tijdens de repetities werken aan koorklank en muzikale afwerking. Maar ook zangers die daarvoor geen gelegenheid hebben en de muziek in de repetitie oppikken zijn welkom. Koorervaring is een pre maar geen noodzaak.

Zingt u het liefst op projectbasis? Ook dat kan bij Sotto Voce.

Voor ons concert in september 2024 met als thema De Oversteek zoeken we nog 1 of 2 bassen, en (lage) alt en een mezzo sopraan.

Een projectzanger kan vanaf april/mei instromen mits de muziek dan met thuisstudie wordt ingestudeerd. Eerder mag altijd om meer repetities mee te kunnen zingen.

De maandelijkse contributie is hetzelfde als bij de vaste leden, maar alleen voor de bezochte repetities.

Graag tot ziens!

https://www.art-fact.nl/sotto-voce.html